Spring & Rytme for børn på 11 år og derover

Spring & Rytme (dog med mest fokus på spring) er for både piger og drenge på 11 år og derover. 

Har du lyst til at prøve kræfter med gymnastik på et hold, hvor der både er plads til sjov og udvikling, så tilmeld dig Spring & Rytme.

Her vil vi primært arbejde med at lære at lave vejrmøller med strakte ben, araberspring samt at stå på hænder. Vi vil også prøve kræfter med overslag, kraftspring og flik-flak. Vi vil derudover lave en masse sjove og lærerige lege, som hjælper børnene til at udfolde sig både motorisk og styrkemæssigt.
 
Der forventes ikke noget af dig springmæssigt, for du går til Spring & Rytme for at lære det. Da det er det største af vores springhold vil nogle af børnene have gået før, og vi vil forsøge at tilpasse springene til hver gymnast, så alle bliver udfordret og har det sjovt og kommer ud med sved på panden :-)
 
Spring & Rytme foregår i pigernes gymnastiksal uden forældre på tilskuerrækkerne.
Vi vil slutte sæsonen af med at lave opvisning, hvor vi vil vise, hvad vi har lært. Opvisningen vil både bestå af spring og små rytmeserier.

Alle er velkomne. Vi glæder os til at se dig.

 
Vestamager gymnastikforening for børn | Pigernes gymnastiksal - Skelgårdsskolen - 2770 Kastrup | vagymnastik@gmail.com | cvr nr. 35297324 en løsning fra Klubmodul