Klubmodul henter siden
Sommer Camp 2024
SSC2
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Vores Spring Sommer Camp er for dig i alderen 10 - 16 år, der ønsker at prøve at gå til springgymnastik eller som måske allerede har gået på vores Spring & Rytme hold en eller flere sæsoner. 

Efter første træning vil de som er tilmeldt blive fordelt på to hold - et hold for begynder og letøvede og et hold for øvede. På den måde har vi mulighed for at planlægge træningen, så den tager højde for det niveau du er på og sørge for at alle får en sjov træning.

Det betyder også, at du vil skulle træne på et andet tidspunkt, hvis du bliver udtaget til vores Spring Sommer Camp for øvede

Hold for begynder og letøvede vil ligge mandag fra klokken 18.00 - 19:00

Hold for øvede vil ligge mandag fra klokken 19:00 - 20:00

Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 5 pladser
Pris
20,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 20,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 5 på venteliste til HOLD Sommer Camp 2024 ( SSC2 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 24 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.
Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.
Vestamager gymnastikforening for børn | Pigernes gymnastiksal - Skelgårdsskolen - 2770 Kastrup | vagymnastik@gmail.com | cvr nr. 35297324 en løsning fra Klubmodul