Instruktører
Henny Knudsen
Beskrivelse
Henny er vores gymnastikinstruktør hver onsdag og en institution i foreningen. 
Se hele beskrivelsen
Kirsten Harholt
Beskrivelse

Kirsten er træner på Spring & Rytme holdene om mandagen, og Krop & bevægelse om torsdagen. Hun har været hjælpetræner og træner i flere år, og er selv stadig aktiv gymnast.  

Se hele beskrivelsen
Nicolai Tankmar
Beskrivelse

Nicolai er instruktører på Spring & Rytme og Krop & Bevægelse. Han har været aktiv gymnast og instruktør i mange år, og læser til dagligt til Fysioterapeut.

I år kan du også møde Nikolaj som instruktør på vores nye hold Styrke for unge og Styrke for voksne, hvor han benytter sin store viden om styrketræning til at sørge for I får styrket kroppen og opnår en bred viden om styrkeøvelser. 

Se hele beskrivelsen
Olivia Jørgensen
Beskrivelse
Olivia er et kendt ansigt i VA Gymnastik, som instruktør på vores hip hop-hold om mandagen og Krop & Sjæl hold om tirsdagen, og som hjælpetræne på Spring & Rytme og Krop & Bevægelse. Du kender Olivia på, at hun er en glad og smilende pige, der elsker børn.
Hun har tidligere arbejdet som danselærer. Olivia har selv danset siden hun var 9 år og har gennem tiden vundet københavnsmesterskaberne, Sjællands- og Danmarksmesterskaberne, og har deltaget i Verdensmesterskaberne i hiphop med sit hold.
I år kan du også opleve hende fyrer op for festen, så der kommer sved på panden, på vores nye hold Dans & Motion - for voksne om torsdagen   


Se hele beskrivelsen
Hjælpetrænere
Andreas Teining
Beskrivelse

Du kan møde Andreas om mandagen, hvis du går på vores Spring og Rytme for letøvede eller øvede. Andreas har selv været gymnast på højt plan i mange år, så han er en super tilføjelse til trænerteamet i sæson 2023. Nogle af jer har måske mødt ham til Spring sommer camps også.  

Se hele beskrivelsen
Joshua Birch-Christensen
Beskrivelse
Joshua er hjælpetræner på vores gymnastikhold om onsdagen og på vores Spring & Rytme hold. Han er selv aktiv gymnast i foreningen på 12. sæson. 
Se hele beskrivelsen
Laura Verwohlt
Beskrivelse
Laura er en af vores dygtige hjælpetrænere på gymnastikholdene om onsdagen. Laura har selv gået til gymnastik i VA Gymnastik, og har været hjælpetræner i foreningen gennem flere år. 
Se hele beskrivelsen
Sophie Dam Klausen
Beskrivelse
Sophie er gammel gymnast og hjælpetræner på vores Spring & Rytme hold om mandagen.
Se hele beskrivelsen
Victoria Tankmar
Beskrivelse

Victoria er hjælpetræner på vores Hip Hop hold om mandagen, hvor hun bidrager til at få humøret op og dansetrinene på plads.  Hun er selv aktiv gymnast og Hip Hop danser i foreningen og har været det i næsten hele hendes liv. 

Se hele beskrivelsen
Luna Terndrup
Beskrivelse
Luna træner selv Spring & Rytme og er ny hjælpetræner på vores gymnastikhold om onsdagen.
Se hele beskrivelsen
Vestamager gymnastikforening for børn | Pigernes gymnastiksal - Skelgårdsskolen - 2770 Kastrup | vagymnastik@gmail.com | cvr nr. 35297324 en løsning fra Klubmodul