2021 01.09.2021  -  16.04.2022
Vejledning
Gymnastik
Vores gymnastikhold er først og fremmest hygge, og hovedfokus er at børnene lærer deres krop at kende. Vi laver “baner” med redskaber, madrasser og øvelser der fokuserer på balance. Vores fantastiske gymnastiklærer forsøger at inspirere børnene til at bevæge sig og bruge deres krop på nye måder.
Det lille hold kan man kalde tumlegymnastik og jo større holdene bliver jo større udfordringer kommer der på menuen.

Spring Camp (Camp)
Sommer træning med fokus på spring.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Krop & Bevægelse - med gang i. (Krop)

Vi skal have sved på panden!

Vi arbejder med gammeldags grund gymnastik, og har fokus på krop og bevægelse. Det kan f.eks. være armsving, englehop, håndstand og benstillinger - alt sammen for at få pulsen op og gøre os stærkere. 

Udover det vil vi løbende dykke ned i forskellige temaer så som spring, parkour, alternative boldspil og vi er også åbne for børnenes forslag og ønsker. 

Dette hold vil være et godt supplement, hvis man går på Spring & Rytme holdene om mandagen eller det store gymnastikhold, da alt arbejdet med kroppen er en forudsætning for at man bliver rigtig god til gymnastikken.  


Tilmeld/Læs mere - (0)
Vestamager gymnastikforening for børn | Pigernes gymnastiksal - Skelgårdsskolen - 2770 Kastrup | vagymnastik@gmail.com | cvr nr. 35297324 en løsning fra Klubmodul