Gymnastik med forældre (GF)

Gymnastik med forældre er for de små drenge og piger på 2 - 3 år, hvor du som forældre deltager på lige fod i undervisningen. 

Her vil der blive lavet motorik, sjov og gymnastik sammen med Henny.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Gymnastik (Gym)

Vestamager Gymnastik tilbyder flere gymnastikhold for børn i alderen 4 - 14 år.

Holdene inddelt efter alder og øvelserne tilpasset barnets motoriske kunnen for aldersgruppen. Ved tilmelding kan du læse nærmere om de enkelte hold.

I sæson 2022/23 er der mulighed for tilmelding til følgende hold:

  • Gymnastik for 4-årige
  • Gymnastik for 5-årige
  • Gymnastik for 6-7 årige
  • Gymnastik for 7-14 årige

Fælles for gymnastikholdende i Vestamager Gymnastik er, at vi først og fremmest har fokus på at det skal være sjovt og alle skal kunne være med.


OBS. Alle hold er uden forældre i salen.

Tilmeld/Læs mere - (3)

Hip hop (HH)

På Hip hop starter vi timen med en opvarmning så vi kan få pulsen op - så vi er klar til at danse og til at have det sjovt.

Vi danser primært Hip hop, men arbejder også med teknikker fra andre stilarter hvis det giver mening i vores serier og på holdet. 

Serierne er tilpasset, så alle kan være med - nybegynder som øvet.  

Tilmeld/Læs mere - (2)

Spring & Rytme (SP&R)
Spring & Rytme (med mest fokus på spring) er for piger og drenge fra 7 år og op efter.

Du behøver ikke kunne en masse spring i forvejen, men du skal have lyst til at lave en masse gymnastik. Vi kommer til at arbejde med grundspring som vejrmøller og araberspring, overslag, kraftspring, flikflak og forlæns salto samt forøvelser til andre spring. Der bliver udfordringer til alle uanset niveau.

Gennem sæsonen vil vi også øve os på nogle små rytmeserier, hvor vi lærer at bruge kroppen på en anderledes måde, end når vi springer.

Vi vil slutte sæsonen af med at lave opvisning, hvor vi vil vise, hvad vi har lært. Opvisningen vil både bestå af spring og små rytmeserier.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Krop & Bevægelse (K&B)

Vi skal have sved på panden!

Vi arbejder med grundgymnastik, og har fokus på krop og bevægelse. Det kan f.eks. være armsving, englehop, håndstand og benstillinger - alt sammen for at få pulsen op og gøre os stærkere. 

Udover det vil vi løbende dykke ned i forskellige temaer så som spring, parkour, alternative boldspil og vi er også åbne for børnenes forslag og ønsker. 

Dette hold vil være et godt supplement, hvis man går på Spring & Rytme holdene om mandagen eller det store gymnastikhold, da alt arbejdet med kroppen er en forudsætning for at man bliver rigtig god til gymnastikken.  

Tilmeld/Læs mere - (2)

Styrke & Fitness Bootcamp (SFB)

Trænger du (også) til at komme i form ovenpå sommervarmen og lidt for mange is/glas rosé i skyggen?

Så er vores Styrke & Fitness Bootcamp lige noget for dig! 

Vi kommer primært til at arbejde med øvelser som styrker kroppen og giver sved på panden, hvor vi primært bruger egen kropsvægt. 

 

Tilmeld/Læs mere - (1)
Vestamager gymnastikforening for børn | Pigernes gymnastiksal - Skelgårdsskolen - 2770 Kastrup | vagymnastik@gmail.com | cvr nr. 35297324 en løsning fra Klubmodul