Vi er en lille gymnastikforening for børn i alderen fra 2 år og opefter

Vestamager Gymnastik er en lille frivillig forening med ca. 300 medlemmer, og vi vokser lidt år for år.

Vi holder til i gymnastiksalene på Skelgårdsskolen på Vestamager, og hos os er der plads til alle.

Som forening gør vi alt hvad vi kan for at holde kontingentet så langt nede som muligt, så alle har mulighed for at sende deres børn til en sjov sport. 

Frivillige kræfter, der gør en forskel

Vi er en lille frivillig forening, der drives af nogle super dygtige instruktører og hjælpetrænere. De brænder for at bringe glæden i gymnastik, dans og det at røre sig videre til børnene. 

De hjælper børnene med gymnastikken, hvordan man springer og alt det andet, der er behov for, når man måske er ny og evt. skal vende sig til at ”gå til noget”. Men også når man er stor og har brug for en udfordring fra en, der er endnu større. 

Vi er så heldige at alle vores trænere har været og er udøvende gymnaster og dansere - så der er god inspiration at hente hos nogle super dygtige mennesker. 


Støt din lokale forening

Vestamager Gymnastik er vokset, og vi oplever stor efterspørgsel på mange af vores hold.

Hvis du har erfaring og lyst til at blive hjælpetræner eller undervise eget hold må du meget gerne kontakte os ved at skrive til vores mail.

Vestamager gymnastikforening for børn | Pigernes gymnastiksal - Skelgårdsskolen - 2770 Kastrup | vagymnastik@gmail.com | cvr nr. 35297324 en løsning fra Klubmodul