Vi er en lille gymnastikforening for børn i alderen fra 2 år og opefter

Vi har ca. 230 medlemmer, og vi vokser lidt år for år. Vi holder til i gymnastiksalene på Skelgårdsskolen på Vestamager. 

Hos os er der plads til alle, og vi gør alt hvad vi kan for at holde kontingentet så langt nede som muligt så alle har mulighed for at sende deres børn til en sjov sport. 

Vi er en lille frivillig forening, der drives af nogle super dygtige instruktører og hjælpetrænere. De brænder for at bringe glæden i gymnastik, dans og det at røre sig videre til børnene. 

De hjælper børnene med gymnastikken, hvordan man springer og alt det andet, der er behov for, når man måske er ny og lige skal vende sig til at ”gå til noget”. Men også når man er stor og har brug for en udfordring fra en, der er endnu større.

Vi er så heldige at alle vores trænere har været og er udøvende gymnaster og dansere - så der er god inspiration at hente hos nogle super dygtige mennesker. Vestamager gymnastikforening for børn | Pigernes gymnastiksal - Skelgårdsskolen - 2770 Kastrup | vagymnastik@gmail.com | cvr nr. 35297324 en løsning fra Klubmodul