Gymnastik med forældre

Info

Gymnastik med forældre er for de små drenge og piger på 2 - 3 år, hvor du som forældre deltager på lige fod i undervisningen. 

Her vil der blive lavet motorik, sjov og gymnastik sammen med Henny.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Forældre/barn gymnastikGF1
Onsdag Tid: 16:00 - 16:30
Sted: Skelgårdsskolen, Pigernes Gymnastiksal
Instruktører: Henny Knudsen /
Hjælpetrænere: Joshua Birch-Christensen / Victoria Tankmar /

Gymnastik for børn på 2-3 år (årgang 2022 og 2021) 

På vores gymnastikhold for børn på 2-3 år deltager barnet sammen med en forældre eller en anden ledsager. På holdet deltager én voksen pr. barn.

På holdet gør vi en del brug af baner, hvor I skal gennem forskellige øvelser som kolbøtter, balanceleg mv., der styrker barnets motorik. Som forældre deltager du sammen med barnet.  Jeres mission er, at I skal lege jer igennem forskellige øvelser, som Henny og teamet støtter jer i at komme igennem. 

Der er fokus på leg, og som forældre er du en vigtig medspiller. Skal I balancere over en flod med krokodiller, for at komme over på den anden side af junglen? Eller er I blevet forvandlet til kænguruer, som skal nå ned for enden af måtten, for at blive mennesker igen? I bestemmer helt selv legen :-)

Det er ikke tilladt at søskende deltager i undervisningen eller opholder sig i salen mens træningen foregår. De er velkomne til at vente i omklædningen. 

Holdnummer: GF1
Periode: 28.08.2024 - 03.04.2025
Tilmeldte: 20/20
Pris: 800 kr.
Tilmeld venteliste
Vestamager gymnastikforening for børn | Pigernes gymnastiksal - Skelgårdsskolen - 2770 Kastrup | vagymnastik@gmail.com | cvr nr. 35297324 en løsning fra Klubmodul