Vi har brug for DIN hjælp

Vestamager Gymnastikforening for børn søger partnere til et tæt samarbejde med gensidig vinding. Støt op om vores forening og skab reklame for din virksomhed i netop jeres markedsområde.

Vi er en lille gymnastikforening med base på Skelgårdsskolen I Tårnby – Vestamager Gymnastikforening for børn.

Vi vil gerne gøre vores til at hjælpe børn i gang med en fritidsaktivitet – få dem op af sofaen for at røre sig og have det sjovt sammen med andre børn. Vores forening er bygget op på et simpelt grundprincip: Alle skal kunne være med, både i salen og med pengepungen. Derfor gør vi alt, vi kan i bestyrelsen, for at holde kontingentet så langt nede som overhovedet muligt. Vi får et lille tilskud af kommunen, men det er ikke nok i forhold til alle de sjove ting vi gerne vil tilbyde børnene.

Vi har i løbet af det sidste år fordoblet vores medlemsantal – ved nu også at tilbyde dansegymnastik og forældre/barn hold. Vi har fået etableret hjemmeside og Facebook side, for at forbedre kommunikation med nuværende og potentielle medlemmer, men også for at tiltrække lokale sponsorer, der kan se muligheder i at få sit navn og firmabeskrivelse, og evt. et særligt tilbud til vores medlemmer på vores hjemmeside.

Vi holder opvisning en gang om året, hvor vi samler ca. 350 børn, forældre, bedsteforældre m.m. og når vi ligger et spændende opslag på vores Facebook side, når vi nemt ud til 1000 mennesker.

De fleste af vores medlemmer bor lokalt på Vestamager – og alle på Amager. Vores nærmiljø er derfor fyldt med potentielle kunder for lige netop jeres virksomhed. Tænk på alle de mulige nye kunder – og hele deres netværk, der vil elske at få en anbefaling med på vejen på et vellidt firma der bl.a. støtter lokale foreninger til alles gavn.

Vi vil meget gerne have et samarbejde igang med dig og din virksomhed. Vi har brug for midler til vores forening og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at nå ud til en masse potentielle kunder i lokalsamfundet.

Mange tak fordi du tog dig tid til os – vi ser frem til at høre fra dig.

Du kan læse mere om vores forslag til sponsorater på de næste sider

De bedste hilsener

Katja Vesterskov Nielsen, Formand

Vestamager Gymnastikforening for børn 
Vestamager gymnastikforening for børn | Pigernes gymnastiksal - Skelgårdsskolen - 2770 Kastrup | vagymnastik@gmail.com | cvr nr. 35297324 en løsning fra Klubmodul