Spring & Rytme 9-16 år 

NB: Deltagerne på Spring og Rytme for 9 - 16 årige bliver fordelt på to hold - et for letøvede og et hold for øvede. På den måde kan vi tilrettelæggeøvelserne, så alle får mest sjov ud af timerne.

  • Hold for let øvede træner kl. 18-19
  • Hold for øvede træner kl. 19-20.15 

Du ved derfor først efter sæsonstart hvilket hold/tidspunkt du skal træne.

Når du tilmelder dig holdet, må meget gerne opdatere din profil med billede, da det er en stor hjælp for trænerne når de skal fordele holdene.

Holdbeskrivelse

Spring & Rytme (med mest fokus på spring) er for drenge og piger på 9 år og derover. 

Har du lyst til at prøve kræfter med gymnastik på et hold, hvor der både er plads til sjov og udvikling, så tilmeld dig Spring & Rytme.

Her vil vi primært arbejde med at lære at lave vejrmøller med strakte ben, araberspring samt at stå på hænder. Vi vil også prøve kræfter med overslag, kraftspring og flik-flak. 

Derudover laver vi en masse sjove og lærerige lege, som hjælper børnene til at udfolde sig både motorisk og styrkemæssigt. 

Spring & Rytme foregår i pigernes gymnastiksal uden forældre på tilskuerrækkerne.

Vi vil slutte sæsonen af med at lave opvisning, hvor vi vil vise, hvad vi har lært. Opvisningen vil både bestå af spring og små rytmeserier.

Alle er velkomne og de tilmeldte bliver som nævnt ovenfor fordelt på to hold, alt efter om man er lidt (eller slet ikke) øvet -  eller mere øvet. 

Vi glæder os til at se dig.Vestamager gymnastikforening for børn | Pigernes gymnastiksal - Skelgårdsskolen - 2770 Kastrup | vagymnastik@gmail.com | cvr nr. 35297324 en løsning fra Klubmodul